Werken in de hospitality Werken in de hospitality

Werken in de hospitality

Wij benaderen hospitality en het onthaal als een efficiënt verlengde van de facilitaire organisatie. Dat betekent dat jij, als Hospitality Host, je zal ontfermen over de gastbeleving van zowel collega’s als bezoekers. Uitdaging en variatie gegarandeerd!

Over hospitality bij Facilicom Belgium

Werken in hospitality


Werken in hospitality betekent dat je jouw collega's en klanten een warm onthaal geeft. Of je nu werkt als host of receptionist(e), jij bent vaak het eerste contact met iedereen die binnenkomt. Je bent als het ware het visitekaartje van het bedrijf.

Werken in de hospitality betekent letterlijk dat je gaat werken binnen een functie waarin gastvrijheid centraal staat. Dankzij gespecialiseerde opleidingen die uniek zijn aan Facilicom, geven onze hosts een nieuwe betekenis aan een perfect onthaal. Wat dat dan inhoudt? Een sterke focus op gastbeleving, mét een gevarieerd takenpakket.

Als Hospitality Host neem je een centrale rol op bij klanten: je fungeert namelijk als spilfiguur binnen een bedrijf dat gasten hartelijk verwelkomt. Tegelijk ontzorg je interne medewerkers en neem je flexibel allerlei andere taken op binnen deze nieuwe manier van werken.

De hospitality sector is groot en daarom kun je ook op diverse locaties aan de slag. Denk bijvoorbeeld aan winkels, hotels, evenementen, kantoren, theaters etc. Meer dan genoeg keuze dus! Zo is er altijd wel iets dat bij jou past en wij helpen je daar graag bij. 

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen de hospitality? Bekijk snel onze vacatures. 

Mooi meegenomen

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou. Natuurlijk kan je ook van ons iets verwachten als je start bij Facilicom Reception Services!

Een flexibele functie met een goed loon 

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Een goede work-life balance

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Uitdaging en diversiteit

Persoonlijke ontwikkeling

Medewerkers zijn ons visitekaartjes en het eerste aanspreekpunt voor klanten. Daarom vinden we het heel belangrijk om in onze mensen te investeren. Wij bieden je uitdaging en diversiteit. Maar ook een veilige werkomgeving waarin je je welkom voelt en je mag zijn wie je bent. Persoonlijke ontwikkeling dragen we hoog in het vaandel, wat maakt dat net zoals je eigen groei, je takenpakket gaandeweg ook evolueert. Dit gebeurt allemaal in een transparante werkomgeving met korte communicatielijnen naar jouw team en het hoofdkantoor. Zo zorgen we ervoor dat jouw mening écht telt en gehoord wordt.

Beste uit jezelf halen

Familiebedrijf

In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Reception Services zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Binnen ons familiebedrijf zorgen we ervoor dat je je welkom voelt vanaf dag één en zorgen we er samen voor dat je het beste uit jezelf haalt. 

Samen werken we het best

Onze missie

Een betere leefomgeving gaat als het aan ons ligt verder dan schoon, of veilig of hygiënisch. Het is het samenspel, en niet te vergeten, de manier waarop je dat realiseert. Samenwerken is hierin in veel opzichten een onmisbare voorwaarde. Als verschillende divisies werken we vanuit een gezamenlijke opdracht om hun leefomgeving elke dag een beetje mooier te maken.

Visie en missie

Onze waarden

Wij werken doelgericht samen met anderen, zowel binnen als buiten de organisatie. De focus op het resultaat houdt ons scherp en ambitieus. Wij werken op basis van een langetermijnvisie, bieden de opdrachtgevers continuïteit en denken bij al onze activiteiten aan mens, milieu en maatschappij. Binnen Facilicom zijn wij van elkaar afhankelijk. Er is vertrouwen en respect voor collega's en de werksfeer is informeel. Succesvol zijn is het gemeenschappelijk doel. We streven naar het continu verbeteren van onze prestaties. 

Zit gastvrijheid in jouw natuur? Bekijk onze vacatures als receptionist of hospitality host.

Welkom binnen de hospitality

Heb jij hospitality in de genen? Ben je proactief en word je enthousiast wanneer je mensen kan helpen? Dan is een toekomst bij Facilicom Reception Services zeker iets voor jou!

Solliciteer nu bij Facilicom Reception Services