Werken in facilities Werken in facilities

Werken in facilities

Werken in de facility sector is een gevarieerde en uitdagende job. Elke dag is anders. Met jouw expertise zorg je ervoor dat klanten bij ons terecht kunnen voor strategisch advies en planning, maar ook voor de implementatie en uitvoering ervan.

Over facilities bij Facilicom Belgium

Werken in facilities


In tien jaar heeft facility management een revolutie doorgemaakt. Organisaties hechten steeds meer belang aan tevreden medewerkers en klantbeleving. Capaciteit moet op vraag meteen worden op- of afgeschaald. En duurzaamheid loopt als een rode draad door alle ontwikkelingen. Iedere dag zetten we bij Facilicom Solutions een stap richting het facility management van de toekomst: efficiënt en effectief. 

Ben jij van alle markten thuis? Of ben je een specialist binnen een vakgebied? Bekijk snel onderstaande vacatures. 

Mooi meegenomen

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou. Natuurlijk kan je ook van ons iets verwachten als je start binnen Facilicom Solutions!

Een flexibele functie met een goed loon 

Een fijne werkomgeving en professionele begeleiding

Een afwisselende en uitdagende job

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Een echt familiebedrijf

Voel je welkom

Je wordt opgenomen in een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen en een bedrijfscultuur waarin collega’s voor elkaar klaar staan. Vanaf de eerste dag dat je bij Facilicom Solutions aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Daarnaast zijn we een platte organisatie en word je persoonlijk behandeld.

Dit mag je van ons verwachten

Goede arbeidsvoorwaarden

Wist je dat Facilicom Solutions bovenaan in de markt staat wat verloning en compensatie betreft? In deze industrie worden jouw flexibiliteit, communicatieve en analytische vaardigheden, proactiviteit en harde werk op prijs gesteld, en dus verdiend beloond. Je krijgt een leuke afwisselende functie met kansen om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. 

De facility sector roept om mensen zoals jij. Kom jij ons team versterken?

Facility management met een missie.

Werken bij Facilicom Solutions geeft voldoening: onze dagen zijn niet opgedeeld in taken, maar in missies met impact op zowel korte als lange termijn. Een missie om het facilitair management bij de klant naar een hoger niveau te tillen, om ervoor te zorgen dat bedrijfsdoelstellingen worden gehaald, om iedere dag net dat tikkeltje beter te worden. Ontdek jouw mogelijkheden en solliciteer direct!

Solliciteer nu bij Facilicom Solutions