Studentenwerk bij Facilicom Studentenwerk bij Facilicom

Studentenwerk bij Facilicom

Bij Facilicom hebben we verschillende vacatures voor studenten in de schoonmaak, als receptionist, in de horeca, bewaking en meer. Wil jij graag aan de slag als jobstudent? Bekijk dan snel onze vacatures. 

Over studentenwerk bij Facilicom


Studentenwerk is voor studenten die gedurende heel het jaar of tijdens de zomervakantie extra willen bijverdienen. Wij vinden jouw persoonlijk werkgeluk belangrijk en dat je komt te werken in een open werksfeer.

Waar je blij van wordt is tenslotte voor iedereen anders. Een plek waar je je goed voelt, gezien wordt en de kans krijgt te groeien. Dat bieden we bij Facilicom Belgium.
Facilicom bestaat uit meerdere bedrijven, waardoor wij studentenwerk in verschillende sectoren kunnen bieden.

 

Flexibel en open

Even bijverdienen

Wil jij werken en tegelijkertijd kennis maken met één van de grootste dienstverlenende organisaties in België? Solliciteer dan snel op een van de vacatures voor studentenwerk binnen Facilicom. Binnen onze sectoren bieden wij diverse studentenjobs aan waardoor er altijd een job is die bij jou past.

Een passende functie

Voor wie

Als student ben je bij ons van harte welkom om extra bij te verdienen. Wij bieden studentenjobs binnen verschillende domeinen, daarom kun je altijd een fijne werkplek vinden die bij jou past, ongeacht je (studie)achtergrond. Ga bijvoorbeeld aan de slag als receptioniste bij Reception Services of help in de schoonmaak samen met collega's van Gom.

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Vanaf de eerste dag dat je bij ons aan de slag gaat, ben je onderdeel van een familie. We kijken naar elkaar om en halen het beste in elkaar naar boven. Wij hebben oog voor elkaar. Er heerst dan ook een informele werksfeer in ons bedrijf en samen gaan we kijken hoe we het werk voor jou zo leuk mogelijk kunnen maken.