Welkom binnen ons familiebedrijf

Hallo, wat leuk dat je meer over ons te weten wilt komen

Over Facilicom

Een echt familiebedrijf


Facilicom Belgium is een familiebedrijf. Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In België zijn we bekend van merken als Gom, Food&i, Facilicom Reception Services en Facilicom Solutions. Samen werken aan een betere leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Als er iets is wat ondernemende families - ook de onze - kenmerkt, is het de focus op de lange termijn. Wie onderneemt voor de toekomst, kijkt en beslist anders. Vandaar ook dat een onderwerp als maatschappelijk verantwoord ondernemen al in onze bedrijfsvoering terug te vinden is nog vóór iemand van de afkorting ‘mvo’ had gehoord. Ook inclusief ondernemen is een onderwerp dat ons nauw aan het hart ligt.

De waarden en wensen, en ook de eisen die mensen en organisaties aan hun omgeving stellen, veranderen snel. Dat stimuleert en spoort ons aan om te blijven innoveren. Nauw met de missie verbonden is dan ook dat we openstaan voor én inspelen op verandering. Technologie en creativiteit brengen mogelijkheden die eerst ondenkbaar leken. We kunnen meer en sneller. Door innovatie in te zetten en vernieuwende concepten in de markt te brengen creëren we een inspirerende leefomgeving.

We willen meer dan bezig zijn met onze eigen bedrijfscontinuïteit, ook dat is in onze missie geborgd. De oprichting van Buitengewoon waarmee we met drempels naar werk afrekenen is daar een voorbeeld van. Er zijn kwetsbare groepen in de maatschappij, en de kloof tussen werkenden en niet-werkenden groeit. Daarin ziet Facilicom een rol voor zich weggelegd. Met aandacht voor de ander, aandacht voor nieuwe mogelijkheden, aandacht voor iedereen.

 

 

Uitdaging en diversiteit

Persoonlijke ontwikkeling

Medewerkers zijn ons visitekaartjes en het eerste gezicht en aanspreekpunt voor klanten. Daarom vinden we het heel belangrijk om in onze mensen te investeren. Wij bieden je uitdaging en diversiteit. Maar ook een veilige werkomgeving waarin je je welkom voelt en je mag zijn wie je bent. Persoonlijke ontwikkeling dragen we bij ons hoog in het vaandel.

Beste uit jezelf halen

Familiebedrijf

In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie ze zijn en om wat zij doen. Binnen ons familiebedrijf zorgen we ervoor dat jij je welkom voelt vanaf dag één en zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt. 

Samen werken we het best

Onze missie

Een betere leefomgeving gaat als het aan ons ligt verder dan schoon, of veilig of hygiënisch. Het is het samenspel, en niet te vergeten, de manier waarop je dat realiseert. Samen werken is hierin voor Facilicom in veel opzichten een onmisbare voorwaarde. Met onze divisies werken we vanuit een gezamenlijke opdracht om de leefomgeving van onze klanten en werknemers elke dag een beetje mooier te maken.

Visie en missie

Onze waarden

Wij werken doelgericht samen met anderen, zowel binnen als buiten de organisatie. De focus op het resultaat houdt ons scherp en ambitieus. Wij werken op basis van een langetermijnvisie, bieden de opdrachtgevers continuiteit en denken bij al onze activiteiten aan mens, milieu en maatschappij. Binnen Facilicom zijn wij van elkaar afhankelijk. Er is vertrouwen en respect voor collega's en de werksfeer is open. Succesvol zijn is het gemeenschappelijk doel. We streven naar het continu verbeteren van onze prestaties. 

Over ons - in een notendop

50+ jaar Facilicom

We leveren al meer dan 50 jaar onze diensten 

+300 Beschikbare vacatures

Een van de grootste familiebedrijven van Nederland

3.445 Enthousiaste collega's

Een inspirende leefomgeving voor iedereen - nu en straks 

Mooie woorden die we ook echt in praktijk brengen

Inzet, motivatie & passie

Aandacht voor de mens hebben we altijd al gehad. Hoe kan het ook anders in een bedrijf waarin onze diensten vooral mensenwerk zijn. Wij willen dat medewerkers met plezier de omgeving schoon, hygiënisch of veilig houden. Daarom begeleiden we onze mensen met de juiste training en middelen. Want een bedrijf dat goed is voor z’n mensen, krijgt daar veel voor terug is onze overtuiging.

Bekijk onze vacatures