Werken bij Gom  Werken bij Gom 

Werken bij Gom 

Samen met onze 3.000 schoonmaakcollega’s zetten we ons in voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. We zetten de klant voorop. Wil jij werken in een gezellig team? Bekijk de vacatures in de schoonmaak!

Over Gom

Schoonmaken is een vak apart en dat leren wij je graag

 

Binnen Gom, ongeacht de functie of sector, leer je elke dag een beetje meer. Vrijheid en verantwoordelijkheid vinden we belangrijk. Bijleren en jezelf specialiseren in één van de sectoren ook. Door het zorgen voor een schone werkomgeving verhogen we het werkgeluk bij onze klanten, maar jouw werkgeluk is minstens zo belangrijk.

Er zijn ongeveer 3.000 werknemers binnen Gom. De ene zit in de ‘operatie’, de andere op kantoor. Er zijn collega’s die binnen werken of in de gezonde buitenlucht. Mensen die hun werk zelfstandig doen of deel uitmaken van een team. Wat al die verschillende medewerkers bindt, is hun betrokkenheid bij Gom. En vooral hun passie voor een vak dat niet altijd de waardering krijgt die het verdient.

Maatwerk voor onze klant betekent volgens ons goed investeren in onze medewerkers. Bij ons kom je terecht in een team met leuke collega's en een informele werksfeer. Op een werkplek waar je een goed loon krijgt en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en specialiseren. 

Gom is actief in de volgende sectoren:

  • Zorg
  • Hospitality
  • Onderwijs
  • KMO's
  • (Food) Industrie
  • Specialistische reiniging

Wil jij werken in een team met leuke collega’s, in een aangename werksfeer waarbij je volledig jezelf kunt zijn? Bekijk de vacatures en kom werken in de schoonmaak!

Mooi meegenomen

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kan je ook van ons iets verwachten als je start binnen Gom!

Een attentie op 'Dag van de schoonmaker'

Een fijne werkplek om jezelf te zijn

Goede pensioenregeling en verzekeringen

Opleidingen en cursussen

Een fijne omgeving

Een positieve werksfeer

Bij Gom houden we rekening met elkaar. Aandacht, waardering, een goede leiding en communicatie en een fijn team dragen bij aan een positieve werksfeer. We helpen elkaar waar nodig, maken geen onderscheid en je kunt op elk moment jezelf zijn, dat kenmerkt Gom.

Bijna om de hoek

Baan in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een job in de buurt aan te bieden.

Ook belangrijk

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij zorgen ervoor dat alle arbeidsvoorwaarden goed geregeld zijn. Je ontvangt tijdig je loon, eventueel gemaakte overuren worden uitbetaald, je ontvangt een reiskostenvergoeding, je bouwt een fijn pensioen op en er is budget beschikbaar om een opleiding te volgen. Wij bieden genoeg zekerheden en daar kun je van ons op aan.

Hier doe je het voor

Onze klanten

Gelukkige collega’s maken gelukkige klanten. Dat zien we terug in hun waardering. Iedere ochtend zijn zij opnieuw tevreden met een frisse en propere omgeving. En daar heb jij, samen met collega’s, aan bijgedragen. Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen Gom? 

Jouw vlekkeloze carrière begint hier!

Kom werken bij Gom

Is schoonmaak voor jou een erezaak? Heb je oog voor detail, ben je gestructureerd, proactief en werk je graag in een multicultureel team? Dan is een carrière bij Gom je op het lijf geschreven! Bekijk de vacatures in de schoonmaak.

Kom werken bij Gom