Werken in de bedrijfshoreca Werken in de bedrijfshoreca

Werken in de bedrijfshoreca

Als rasechte foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Eten dat niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i.

Over Bedrijfshoreca bij Facilicom Belgium

Werken in de bedrijfshoreca


Lunchen met collega’s zorgt voor ontspanning en verbinding. Lekkere en gezonde voeding is hierbij cruciaal. Ongezonde producten hebben een negatief effect op ons functioneren. Daarom gaan wij voluit voor een foodrevolutie in de bedrijfscatering. En zijn we op zoek naar gepassioneerde foodies zoals jij. Zet onze foodrevolutie mee in gang en ontdek wat het betekent om te werken bij Food&i.

De wereld om ons heen verandert continu en daarmee ook de manier waarop we kantoren gebruiken. De traditionele bedrijfscatering maakt plaats voor een duurzaam bedrijfsrestaurant. Food&i staat voor ambachtelijk en gepersonaliseerd eten en drinken op kantoor. Vers en met liefde op maat gemaakt voor onze gasten. Bij ons staan ieders wensen en behoeften centraal. Logisch, toch?

Afhankelijk van je functie en werkplek doe je veel kennis op wanneer je werkt in de horeca. Met onze diverse functies leer je veel verschillende dingen. In de ene functie leer je bijvoorbeeld hoe je correct een tafel dekt, in de andere functie leer je alles over de nieuwste snijtechnieken. Daarnaast leer je ook alles over eten en verschillende soorten drankjes, allergieën en kooktechnieken. Bovendien kom je alles te weten over hygiëne en hoe je gastvrijheid uitstraalt. Handige skills die je ook kunt meenemen in je persoonlijke leven. 

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen de bedrijfshoreca? Solliciteer op één van onze vacatures. 

Mooi meegenomen

Wat je van ons kan verwachten

Wij hebben oog voor jou. Natuurlijk kan je ook van ons iets verwachten als je bij ons start bij Food&i!

Een flexibele functie met een goed loon

Een werkgever met een maatschappelijke drive

Een goede work-life balance met regelmatige uren

Mogelijkheid om te groeien

Net dat beetje extra

Ga met ons mee

We zijn foodies die samenwerken om impact te maken op een nieuwe manier van ontmoeten, eten en drinken. Maar naast onze passie voor eten, willen we ook impact maken op elkaar. Iedereen is even belangrijk: daarom stimuleren we elkaar om kansen te zien én te grijpen. We houden van teamwork, lef en van vindingrijkheid om zaken voor elkaar te krijgen. Dat wil zeggen dat we elkaar blijven uitdagen maar ook fouten mogen maken, want zo worden we telkens weer een beetje slimmer. Ga met ons mee op avontuur!

Kom in contact

Persoonlijke ontwikkeling

Lef hebben, durven experimenteren en durven doen: dat is waar het om draait. Elke fout is een les die je helpt bij je persoonlijke ontwikkeling. En bij Food&i staat persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop. Wanneer je werkt in de horeca maak je van alles mee en leer je flexibel te zijn en creatief in te spelen op elke situatie. Uiteindelijk is het jouw taak om alle gasten tevreden weg te laten gaan. Hierdoor ontwikkel jij je sociale vaardigheden en je communicatie skills binnen no-time!

Ook belangrijk

Vrijheid om te ondernemen

Food&i is een groeiende divisie binnen een gevestigd bedrijf dat zichzelf helemaal aan het heruitvinden is. Ben je creatief, flexibel en een echte problem-solver? Dan kan je bij ons meedenken en meewerken aan de vormgeving van Food&i van de toekomst. Laat je creatieve geest de vrije loop!

Wij gaan door waar een andere cateraar stopt.

Over bedrijfshoreca bij Facilicom

Bij Food&i gaan we voor food met impact: impact op onze gasten, op onze planeet en op elkaar. Wil je bij ons komen werken? Dan maak je deel uit van een groeiende speler in de markt, onder het dak van een betrouwbare en duurzame facilitaire groep. Je komt terecht in een team van hospitality tijgers met elk hun unieke strepen en met één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food-keten.

Solliciteer nu bij Food&i