Studenten 

Studenten 

Tijdens je studententijd is Facilicom er ook voor jou. Wij bieden aan alle studenten - van middelbaar tot unief - stages en studentenwerk.

Welkom in de wereld van Facility Management

Bij Facilicom Belgium kun je duurzaam carrière maken en een bijdrage leveren om België een beetje mooier te maken. Wij zijn één van de grootste facilitaire organisaties in België en een echt familiebedrijf. Onder de vlag van Facilicom vallen de merken Gom, Trigion, Food&i, Facilicom Reception Services en Facilicom Solutions en elke divisie levert hun eigen bijdrage aan een duurzame en sociale leefomgeving. Samen met onze ruim 4.000 collega’s maken wij elke dag België een beetje mooier.

Welkom bij Facilicom

In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de anderen het beste uit zichzelf en hun werk halen! Bij Facilicom zorgen we ook zo goed voor elkaar. Binnen ons familiebedrijf zorgen we ervoor dat jij je welkom voelt vanaf dag één en zorgen we er samen voor dat jij het beste uit jezelf haalt. Waar je blij van wordt is tenslotte voor iedereen anders. Een plek waar je past, gezien wordt en de kans krijgt te groeien. Dat bieden we bij Facilicom. Als student kun je nu al bij ons aan de slag. Wij hebben studentenwerk, maar ook stages. Doordat wij zoveel te bieden zit er altijd wel iets bij wat bij jou past.

Wat is jouw ambitie?

Is het jouw ambitie om verschil te maken en waarde toe te voegen binnen een bedrijf? Ben je nieuwsgierig wat wij bij Facilicom allemaal doen? Dan nodigen wij je graag uit om bij ons langs te komen. Surf snel naar onze studentenpagina en vul het formulier in. De kans is heel groot dat jij binnenkort op het hoofdkantoor of één van onze andere kantoren kennis kan maken met misschien wel jouw toekomstige collega’s.

Wil je nu al bij ons werken?

Als student ben je bij ons van harte welkom. Wij bieden aan alle studenten - van middelbaar tot unief - stages, studentenwerk en vakantiewerk. Bekijk de verschillende mogelijkheden die wij jou op dit moment kunnen aanbieden. Zit er niets passends voor je bij? Stuur een mail met je c.v. en wensen naar recruitment@facilicom.be, dan helpen wij je verder met het vinden van een plek binnen Facilicom!