Werken in staf en management Werken in staf en management

Werken in staf en management

In deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en leiden van de operationele activiteiten van een organisatie. Een carrière in staf en management biedt tal van mogelijkheden voor professionele groei en ontwikkeling.

Over Staf en Management bij Facilicom Belgium

Werken op kantoor of van thuis

 

Samen werken we aan optimale bedrijfsvoering en geven we ruimte aan vernieuwing en ontwikkeling. Het management, de staf en haar ondersteunende medewerkers zijn de verbindende factor tussen bestuur en operatie. 

Onze interne organisatie is verdeeld in een aantal bedrijfsonderdelen, waarbij verschillende vakgebieden centraal staan. Een ander kenmerkend uitgangspunt is het integraal management en de directe contacten tussen leidinggevenden en staf. Management-, staf- en ondersteunende functies zijn terug te vinden in alle bedrijfsonderdelen. Binnen Facilicom tref je een platte organisatiestructuur met korte lijnen en zijn verantwoordelijkheden laag in de organisatie gelegd.

Wil jij werken in een corporate omgeving waar jij als persoon centraal staat? Bekijk dan snel onze vacatures. 

Mooi meegenomen

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou. Natuurlijk kan je ook van ons iets verwachten als je start bij Facilicom!

Een flexibele functie met een goed loon 

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Transparante communicatie

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Welkom binnen ons dynamisch werkveld.

Jezelf blijven ontwikkelen.

We zijn op zoek naar gepassioneerde professionals voor onze staf- en managementfuncties die begrijpen wat klanten nodig hebben. Bij Facilicom bieden we uitdagende leidinggevende en managementfuncties aan. Zo ontwikkel je je vaardigheden en krijg je de mogelijkheid om te groeien als professional. Bekijk onze vacatures voor werken in het management en maak een verschil.

Solliciteer nu bij Facilicom