Werken bij Food&i Werken bij Food&i

Werken bij Food&i

Als rasechte foodie wil je je liefde voor écht goed eten met zoveel mogelijk mensen delen. Eten dat niet alleen lekker, maar ook gezond en duurzaam is. Herken je jezelf in deze missie? Dan wordt het tijd om kennis te maken met Food&i.

Over Food&i

Bij Food&i staat bedrijfscatering en service op maat centraal


Bedrijfscatering kan en moet anders. Beter en gemakkelijker. Maar ook gezonder en duurzamer. Daar zijn we bij Food&i van overtuigd. Daarom maken wij een nieuwe manier van eten en drinken op de werkvloer mogelijk. Met pure en persoonlijke menu’s, maar ook met slimme digitale oplossingen. Zodat onze gasten elke dag vitaal en gedreven het beste van zichzelf geven.

Bij Food&i staat de ‘i’ centraal. De ‘i’ staat voor ik, voor ons gepersonaliseerd aanbod én voor jouw persoonlijke relatie met food, als foodie maar ook als medewerker. Bovendien werken we samen aan vernieuwende concepten in de bedrijfshoreca. Onze menu’s zijn goed voor planeet, mens én dier. Als ambitieus en jong onderdeel van Facilicom werken we dan ook voor klanten die openstaan voor een slim, gevarieerd, gezond en plant-based aanbod. Samen met hen willen we hun medewerkers verleiden om nieuwe dingen te proeven en zo onze gezamenlijke footprint zo laag mogelijk te maken. 

Zie jij jezelf aan de slag gaan binnen Food&i? Reageer dan nu op één van onze vacatures bij jou in de buurt. 

Wil jij jouw passie voor food met de wereld delen? Solliciteer nu!

Kom werken bij Food&I

Wil je komen werken bij Food&i? Dan werk je voor een groeiende speler in de markt, onder het dak van een betrouwbare en duurzame facilitaire groep. Bij Food&i staat je persoonlijke ontwikkeling en ambitie voorop. Je komt terecht in een team van hospitality tijgers met elk hun unieke strepen, maar één gemeenschappelijk doel voor ogen: betekenis creëren in elke stap van onze food-keten.

Bekijk de Food&i vacatures