Fluitend naar je werk en fluitend weer terug

Dat is werkgeluk bij Facilicom

In een notendop

50+ jaar Facilicom

We leveren al meer dan 50 jaar onze diensten 

300+ Banen

Een van de grootste familiebedrijven van België

3445 Enthousiaste collega's

Een inspirende leefomgeving voor iedereen - nu en straks 

Wij vinden een fijne werkplek voor jou en onze collega's het allerbelangrijkste

Werkgeluk

Werkgeluk is voor iedereen anders, maar het gaat altijd om de positieve energie die je krijgt door je werk. Werkgeluk begint voor Facilicom met het gevoel dat ons werk zinvol is en bijdraagt aan het geluk van iedereen die bij ons werkt. Onze dienstverlening heeft ook nog eens een positieve impact op de mensen voor wie we werken.

Lees meer over Facilicom

Samen impact maken

Facilicom wil voor opdrachtgevers van toegevoegde waarde zijn, nu en in de toekomst. Customer excellence is niet voor niets een van onze strategische pijlers. Op de aandacht van Facilicom kan je rekenen. In de zorg. Op kantoor. Tijdens een meeting en op school. Alles voor een leefomgeving die organisaties verder brengt en mensen inspireert. Logisch dus dat we dat onderstrepen met de kernbelofte van ons bedrijf: happy people make happy people!

Lees meer over Facilicom

Een echt familiebedrijf

Facilicom is een familiebedrijf, Nederlands van oorsprong. Met meer dan 4.000 medewerkers in België is een uitdaging ons niet snel te groot. In facilitaire dienstverlening laat Facilicom zien hoe je het beste in mensen naar boven haalt. Bekend zijn we van merken als Trigion, Gom, Facilicom Solutions en Food&i. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor.

Lees meer over Facilicom

Inclusiviteit

Het mooie is: binnen Facilicom hebben we werk genoeg, en vooral ook jobs waarin je praktisch aan de slag kunt. Wij maken ons sterk voor een inspirerende leef- en werkomgeving voor iedereen en met iedereen. Zo creëert onze sociale onderneming Buitengewoon kansen voor iedereen die aan de slag wil. Samen met onze partners en opdrachtgevers bouwen we aan Facilicom als een inclusieve onderneming en aan een samenleving met werk voor iedereen.

Lees meer over Facilicom