Werken bij Facilicom Reception Services Werken bij Facilicom Reception Services

Werken bij Facilicom Reception Services

Wij benaderen hospitality en het onthaal als een efficiënt verlengde van de facilitaire organisatie. Dat betekent dat jij, als Hospitality Host, je zal ontfermen over de gastbeleving van zowel collega’s als bezoekers. Uitdaging en variatie gegarandeerd!

Over Facilicom Reception Services

Zoveel meer dan enkel receptionist

 

Een hospitality host is deze tijd zoveel meer dan enkel receptionist: het is een spilfiguur in de ontmoetingsplek van een bedrijf die de cultuur, strategie en waarden ervan uitdraagt.

Dankzij gespecialiseerde opleidingen die uniek zijn aan Facilicom, geven onze hosts een nieuwe betekenis aan een perfect onthaal. Wat dat dan inhoudt? Een sterke focus op gastbeleving, mét een gevarieerd takenpakket

Heb jij hospitality in de genen? Ben je proactief en word je enthousiast wanneer je mensen kan helpen? Dan is een toekomst bij Facilicom Reception Services zeker iets voor jou!

Wil jij werken in een team met leuke collega’s, in een informele werksfeer waarbij je volledig jezelf kunt zijn? Bekijk de vacatures en kom werken in de Hospitality!

Mooi meegenomen

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kan je ook van ons iets verwachten als je start binnen Hospitality!

Een flexibele functie met een goed loon

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Een goede work-life balance

Aandacht voor interne ontwikkeling

Werken als host is heel divers

Werken als host

Als Hospitality Host neem je een centrale rol op bij klanten: je fungeert namelijk als spilfiguur binnen een bedrijf dat gasten hartelijk verwelkomt. Tegelijk ontzorg je interne medewerkers en neem je flexibel allerlei andere taken op binnen deze nieuwe manier van werken.

Nét dat beetje extra

Een 5-star werkomgeving

Bij ons staat het team centraal. We investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling, wat maakt dat net zoals je eigen groei, jouw takenpakket gaandeweg ook evolueert. Dit gebeurt allemaal in een transparante werkomgeving met korte communicatielijnen naar jouw team en het hoofdkantoor. Zo zorgen we ervoor dat jouw mening écht telt en gehoord wordt.

Mogelijkheid om te groeien

Professionele ontwikkeling

Begeleiding en coaching on the job maakt een groot deel uit van ons bedrijfsDNA. We zijn ons bewust van de vertegenwoordigersrol die onze collega’s vervullen bij onze klanten. Je bent namelijk niet alleen een spilfiguur, maar vaak ook het eerste contactpunt van zowel hun eigen klanten als medewerkers. Onze opleidingscatalogus is daarom uniek: compleet op maat van de klant en in lijn met jouw interesses, zodat je jouw beste troeven dagelijks kan uitspelen én uitbreiden.

Ben je op zoek naar een job dat hospitality en gastbeleving uitademt? Join us!

Kom jij ons team versterken?

Als hospitality in je genen zit, je enthousiast wordt van het helpen van mensen en je variatie in je job zoekt dan is een toekomst bij Facilicom Reception Services zeker iets voor jou!

Solliciteer nu bij Facilicom Reception Services