Travailler chez Facilicom Solutions Travailler chez Facilicom Solutions

Travailler chez Facilicom Solutions

Chez Facilicom Solutions, nous sommes spécialiste des solutions facilitaires, intégrales et de la consultance aux entreprises de divers secteurs. Vous souhaitez travailler dans un environnement dynamique et stimulant où vous pourrez vous développer et contribuer aux succès de notre entreprise ? Alors vous êtes au bon endroit !

a propos de Facilicom Solutions

Bij Facilicom Solutions staan integrale facilitaire oplossingen op maat centraal


Bij Facilicom Solutions dragen we bij aan de meest geschikte facilitaire dienstverlening voor een organisatie. Hiermee zorgen we er voor dat mensen zich goed voelen op hun werk en beter presteren!

Zo leveren we integrale facilitaire oplossingen en consultancy aan bedrijven. Onze kennis en expertise in inkoop-, contract- en facility management zorgen ervoor dat klanten bij ons terecht kunnen voor strategisch advies en planning, maar ook voor de implementatie en uitvoering ervan.

Alle facilitaire vraagstukken rond security, catering, schoonmaak, hospitality en receptiediensten komen voortaan terecht bij één centraal aanspreekpunt, met de steun en inzet van een ervaren team. Zo kunnen onze klanten zich met een gerust gevoel concentreren op het runnen en groeien van hun bedrijf.

Onze services

Facility management

Facilitaire organisaties staan tegenwoordig voor complexe vraagstukken. Welke vorm van uitbesteding past het best bij een organisatie? Het integraal bundelen van een aantal soft services of volledig integraal faclility management? Hoe ga je om met het vastgoed in een tijd waarin kantoren een andere rol krijgen? En waar begin je om de tevredenheid van gebouwgebruikers over facilitaire diensten te verbeteren? Er is één specialist die je op het volledige facilitaire spectrum kan bijstaan: Facilicom Solutions. Ben jij de facilitaire duizendpoot die we zoeken? 

Onze services

Interim Facility Management

Naast het ondersteunen van het facility management, detacheren wij ook onze eigen facility managers en coördinatoren voor (tijdelijke) opdrachten. We zoeken vervanging bij ziekte of voor het opvangen van piekbelasting door een interim manager zorgvuldig te matchen aan de facilitaire behoefte van een bedrijf. Ben jij de interim manager die we zoeken?

Onze services

Consultancy

Het verwerven van de benodigde ervaring en kennis om aan alle facilitaire uitdagingen te voldoen, is enorm kostelijk en tijdsintensief. Daarom behouden we de focus op de kernactiviteit van het bedrijf van onze klant en halen we kennis gericht en extern in huis. Ben jij de junior of senior consultant die we zoeken om facilitaire vraagstukken van onze klant te beantwoorden?