Werken in de bewaking Werken in de bewaking

Werken in de bewaking

Trigion is gespecialiseerd in bewaking op diverse terreinen, voor diverse doelgroepen. Wij zijn een sterk groeiend bewakingsbedrijf dat voor gerenommeerde organisaties en partners werkt. Voor ons staat maatwerk en een toonaangevende, doelgerichte en transparante aanpak centraal. Het zijn onze agenten die een verschil maken in een cruciale situatie. Zin om jouw stempel te drukken? Sinds 1 juli 2023 maakt Trigion België geen deel meer uit van Facilicom, maar van de groep Torann.

Over Bewaking bij Facilicom Belgium

Werken in de bewaking 

 

Het werk in de bewaking kent oneindig veel mogelijkheden. Geen dag is hetzelfde als je werkt binnen ons familiebedrijf en we hebben functies in bijna alle segmenten.

Trigion is een jonge, dynamische bewakingspartner: wij brengen de beveiligingsnoden van elke klant in kaart en beantwoorden die op een efficiënte manier. Onze flexibele aanpak is dan ook meer dan gewoon een optelsom: bewakingsagenten en systemen worden efficiënt ingezet op ieder beveiligingsbeleid, wat het concept uniek maakt aan elke klant.

Of je nu wilt werken als bewakingsagent op festivals, als gastheer of -vrouw in publieke gebouwen of als nachtwaker in een hotel, wij hebben een functie die bij je past. Een job met veel afwisseling en uitdaging! Jij zorgt voor veiligheid op elke locatie en dat wordt gewaardeerd. 

Als beveiliger heb je een zelfstandige, uitdagende en klantgerichte job in een omgeving waar altijd ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. 

Weet jij wat er nodig is om België veiliger te maken? Wil jij het verschil maken en helpen aan een veiligere wereld? Houd je er niet van om toe te kijken, maar wil je de toekomst juist mee bepalen? Kom werken in de bewaking.

Sinds 1 juli 2023 maakt Trigion België geen deel meer uit van Facilicom, maar van de groep Torann.

Mooi meegenomen

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou. Natuurlijk kan je ook van ons iets verwachten als je start als bewakingsagent!

Een flexibele functie met een goed loon 

Een fijne werkplek en professionele begeleiding

Een snelle opstart met contract van onbepaalde duur

Aandacht voor interne ontwikkeling 

Voel je welkom

Een echt familiebedrijf

Wij werken met mensen, niet met nummers. Jouw welzijn staat voorop. Dat betekent dat wij luisteren naar je mening, je gevoel en je adviseren over je werk- en verbeterpunten. Trigion zorgt ervoor dat de communicatielijn tussen jou en je collega’s, maar ook het hoofdkantoor zo kort mogelijk blijft, zodat we op die manier dat familiegevoel kunnen waarborgen en voortzetten.

Ook belangrijk

Flexibiliteit wordt beloond

Denk je graag out of the box? Zie jij het grote plaatje en ben je bereid samen met een team van collega’s en back office medewerkers jullie doelen te overtreffen? Dan is een job bij Trigion zeker iets voor jou. Onze dynamische manier van werken, vertaalt zich zowel in de variatie aan taken en verantwoordelijkheden, maar ook in het samenzitten en meedenken aan efficiënte oplossingen op maat van de klant.

Stroomopwaarts en gaan

Doorgroeimogelijkheden

Trigion wil dat iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komt. Juist daarom vinden we het belangrijk dat iedereen zijn troeven kan uitspelen, en liefst van al nieuwe ontdekt! Wil je meer verantwoordelijkheden in je huidige functie, of heb je zin om een andere tak binnen bewaking te ontdekken? Dankzij onze platte bedrijfscultuur, interne opleidingen en eindeloze doorgroeimogelijkheden, liggen je ambities steeds binnen handbereik.

Bijna om de hoek

Job in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om altijd een job in je buurt te bieden.

Samen met jouw collega’s werk je, elke dag opnieuw, aan een veiliger België.

Werken in de bewaking is de veilige keuze.

We bieden jou als medewerker in de bewaking een carrière op maat, die past bij jouw wensen, met de juiste vakopleidingen om je kennis op peil te houden. Maar ook met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling. Jij als mens bent immers een onmisbare schakel in de veiligheid die wij onze klanten bieden. Bekijk snel onze vacatures in de beveiliging. 

Solliciteer nu bij Trigion