Werken bij Trigion Werken bij Trigion

Werken bij Trigion

De wereld verandert in snel tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico’s en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico’s en uitdagingen.Ben je geïnteresseerd in het werken in (of binnen) de bewaking? Klik hier voor al onze vacatures in de bewaking. Sinds 1 juli 2023 maakt Trigion België geen deel meer uit van Facilicom, maar van de groep Torann.

Over Trigion Bewaking

Werken bij Trigion als bewaker is een veilige keuze


Trigion is steeds in ontwikkeling en biedt een gevarieerde en uitdagende job. Al onze opdrachtgevers zijn uniek en hebben verschillende wensen en behoeftes. We vinden het belangrijk dat je werkt op een plek waar je je goed voelt, gezien wordt en de kans krijgt om te groeien. Ga jij als bewaker aan de slag bij Trigion?

Actief en bekend in verschillende sectoren, zijn de mogelijkheden qua jobinhoud en verantwoordelijkheden bij Trigion heel divers. Wat je achtergrond ook is, voor elke specialisatie is er wel wat wils: als beveiliger op de (lucht)haven, parkeerwachter in de stad of dagelijkse security checks bij onze musea en ziekenhuis klanten - bij Trigion vind je altijd de juiste fit.

Gaat jouw hart sneller kloppen van het werken als bewaker? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Sinds 1 juli 2023 maakt Trigion België geen deel meer uit van Facilicom, maar van de groep Torann.

Mooi meegenomen

Wat kan je van ons verwachten?

Wij hebben oog voor jou! Natuurlijk kan je ook van ons iets verwachten als je start bij Trigion!

Een flexibele functie met een goed loon

Werken als beveiliger in de haven

Een snelle opstart met contract van onbepaalde duur

Werken als bewaker in verschillende sectoren

Voel je welkom

Familiegevoel

Wij werken met mensen, niet met nummers. Jouw welzijn staat voorop. Dat betekent dat wij luisteren naar je mening, je gevoel en je adviseren over je werk- en verbeterpunten. Trigion zorgt ervoor dat de communicatielijn tussen jou en je collega’s, maar ook het hoofdkantoor zo kort mogelijk blijft, zodat we op die manier dat familiegevoel kunnen waarborgen en voortzetten.

Ook belangrijk

Flexibiliteit wordt beloond

Denk je graag out of the box? Zie jij het grote plaatje en ben je bereid samen met een team van collega’s en back office medewerkers jullie doelen te overtreffen? Dan is een job bij Trigion zeker iets voor jou. Onze dynamische manier van werken, vertaalt zich zowel in de variatie aan taken en verantwoordelijkheden, maar ook in het samenzitten en meedenken aan efficiënte oplossingen op maat van de klant.

Stroomopwaarts en gaan

Jouw talenten benutten

Trigion wil dat iedereen zo goed mogelijk tot zijn of haar recht komt. Daarom bieden we binnen het domein Beveiliging diverse doorgroeimogelijkheden aan, zodat je al je talenten volledig kan benutten. Er zijn diverse interne trainingen en opleidingen. We bieden de mogelijkheid om door te groeien tot expert, zodat jij meer invloed en verantwoordelijkheid krijgt.

Bijna om de hoek

Job in de buurt

We begrijpen dat een gezonde werk-privé balans cruciaal is voor het uitvoeren van je functie. Daar houden we rekening mee. Zo streven we ernaar om je altijd een baan in de buurt job te bieden.

Werk je mee aan een veiliger België?

Zien we je snel?

Ben je op zoek naar een spannende en uitdagende carrière in de bewaking? Bij Trigion krijg je de kans om je vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen. Je kan rekenen op een werkomgeving waarin teamwork en professionele groei wordt gestimuleerd. Heb je een passie voor veiligheid en een hoog niveau van integriteit en betrouwbaarheid? Bekijk hier al onze vacatures in de bewaking en solliciteer!

Solliciteer op één van onze vacatures